Laks med rosepepper og timian i pitabrød

Raskt, billig og kjempegodt. Passer både til hverdag og til helgekosen. Laks er en veldig anvendelig fisk og brukes til enhver anledning. Du kan tilsette litt chili dersom du ønsker mer «krutt» eller prøv med biter av mango. Fin måte å få barn til å like fisk på. Husk at laksen trenger veldig kort steketid. Lag salat, dressing og dekk bordet før du steker laksen.

Laks med rosépepper og timian i pitabrød

Laks i pitabrød

Du trenger: Til 3-4 personer

  • 500 g laksefilet uten skinn og bein
  • 1 stk rød løk
  • 1/2 ts rosépepper
  • 1/2 ts timian
  • 1/2 ts salt
  • pitabrød

 Laks i pitabrød i gryte

Ta laksen ut av kjøleskap 30 minutter før du begynner. Skjær laksen i biter og løken i halve ringer. Stek løken raskt i olje og tilsett laksen og krydderet. Stek i ett par minutter til. Server i pitabrød med hvitløksdressing og salat. Velbekomme:)

Vintips: Vina Esmeralda 2012

Hvitløksdressing:

  • 1/2 boks lettrømme
  • 1 stk liten fedd hvitløk
  • 1/4 ts sukker
  • 1 ss majones
  • lite dryss salt

Ha rømmen i en skål. Finhakk hvitløk. Tilsett alle ingredienser i rømmen og rør godt om. La stå i kjøleskap 1 time før servering.

Hvitløksdressing 3

 

, , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media