Crispy kylling i ovn

Kylling er svært anvendelig og er det, sammen med kalkun, som kalles for hvit kjøtt. Her er en god og rask variant som kan kombineres med forskjellige typer med salater, poteter, dressinger eller ris. Velg det du liker best og nyt. Denne middagen er ferdig på under halvtimen.

Crispy kylling

Crispy kylling på fat

Du trenger: Til 4 personer

  • 500-600 g kyllingfilet
  • 1 pose Santa Maria crispy chicken bites spice mix
  • 2 ss olje

Crispy kylling  med pose

Tøm crispy chicken posens innhold i en skål og bland inn oljen. Skjær kyllingfileten i biter og ha dem i skålen. Vend godt om. Ha på stekebrett midt i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter. Server med ris eller båtpoteter, hvitløksdressing og salat. Velbekomme:)

Crispy kylling på brett

Hvitløksdressing:

  • 1/2 boks lettrømme
  • 1 stk liten fedd hvitløk
  • 1/4 ts sukker
  • 1 ss majones
  • lite dryss salt

Ha rømmen i en skål. Finhakk hvitløk. Tilsett alle ingredienser i rømmen og rør godt om. La stå i kjøleskap 1 time før servering. Enda bedre neste dag.

Hvitløksdressing 3

, , ,

2 Responses to Crispy kylling i ovn

  1. Harald 27. april 2014 at 17:28 #

    Har laga denne rett Idag 🙂 det var väldigt gott 🙂

    • Stein Ivar 27. april 2014 at 18:04 #

      Heisann! Så bra at du likte den kyllingretten:)

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media