Taco på en fredagskveld er blitt vanlig her til lands. Enkelt og godt som ofte faller i smak for liten og stor. Her kan tilbehøret varieres slik at alle for det som dem vil. Her hjemme bruker vi karbonadedeig. Men vi har oftere tatt i bruk kyllingfilet. Dette gir en noe annerledes opplevelse som er verdt å prøves. Den lages på samme måte som med karbonadedeig, men byttes ut med kyllingfilet. Husk også tacolefser og/eller tacoskjell.
Kyllingtaco
Du trenger: Til 4 porsjoner
- 600-800 g kyllingfilet
- 2 poser Old El Paso tacokrydder
Kutt kyllingfiletene i strimler og stek dem. Mot slutten av steketiden tilsettes tacokrydder. Ha i ca 1/2 dl vann. La det småkoke til nesten all væsken er fordampet. Rør underveis.
Salat
- 1/2 isbergsalat
- 1/2 agurk
- 1/2 paprika
- 1/2 rød løk
- 1 stk tomat
Vask grønnsakene og kutt dem opp i ønskede biter. Ha i en serveringsskål.
Guacamole
- 1 stk avocado
- 2 ss creme fraiche
- 1/4 ts salt
Del av avocadoen i to og ta ut steinen. Vær forsiktig om du bruker kniv. Ta avocadokjøttet ut av skallet og ta det i en skål om kna det med en gaffel. Bland godt inn creme fraiche og salt.
Velbekomme:)
Ble så inspirert av denne at det ble middag hos oss i går. Lettvint, sunt og veldig godt!
Flott blogg!
Tusen takk for fin tilbakemelding:)