Kyllingtaco med guacamole

Taco på en fredagskveld er blitt vanlig her til lands. Enkelt og godt som ofte faller i smak for liten og stor. Her kan tilbehøret varieres slik at alle for det som dem vil. Her hjemme bruker vi karbonadedeig. Men vi har oftere tatt i bruk kyllingfilet. Dette gir en noe annerledes opplevelse som er verdt å prøves. Den lages på samme måte som med karbonadedeig, men byttes ut med kyllingfilet. Husk også tacolefser og/eller tacoskjell.

Kyllingtaco

Kyllingtaco

Du trenger: Til 4 porsjoner

  • 600-800 g kyllingfilet
  • 2 poser Old El Paso tacokrydder

Kutt kyllingfiletene i strimler og stek dem. Mot slutten av steketiden tilsettes tacokrydder. Ha i ca 1/2 dl vann. La det småkoke til nesten all væsken er fordampet. Rør underveis.

 Salat

  • 1/2 isbergsalat
  • 1/2 agurk
  • 1/2 paprika
  • 1/2 rød løk
  • 1 stk tomat

 Vask grønnsakene og kutt dem opp i ønskede biter. Ha i en serveringsskål.

 Guacamole

  • 1 stk avocado
  • 2 ss creme fraiche
  • 1/4 ts salt

Del av avocadoen i to og ta ut steinen. Vær forsiktig om du bruker kniv. Ta avocadokjøttet ut av skallet og ta det i en skål om kna det med en gaffel. Bland godt inn creme fraiche og salt.

Velbekomme:)

, , , ,

2 Responses to Kyllingtaco med guacamole

  1. Elin Mellem 25. februar 2014 at 10:45 #

    Ble så inspirert av denne at det ble middag hos oss i går. Lettvint, sunt og veldig godt!
    Flott blogg!

    • Stein Ivar 25. februar 2014 at 22:58 #

      Tusen takk for fin tilbakemelding:)

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media