Hjemmelaget kyllingnuggets

Denne hjemmelagede kyllingnuggetsen faller i veldig god smak i vårt hjem. Det er ikke alltid lett å finne noe til store og små uten diskusjoner:) Oppskriften fikk jeg av en bekjent som har brukt den både til middag og som en del av en tapasmeny. Første gang jeg laget dette var jeg litt skeptisk i forhold til mengde chili, men det ble veldig bra. Mengden med chili kan reduseres dersom den skal serveres til små barn.

 

Hjemmelaget kyllingnuggets

Kyllingnuggets på fat

Du trenger til 12 nuggets:

  • 2 stk kyllingfilet
  • 2 stk vårløk
  • 2 stk hvitløksfedd
  • 1/2 paprika
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk ts raspet fersk ingefær
  • 2 ts salt
  • 1 ss soltørket tomat
  • ca 1 dl strøbrød (eventuelt finax glutenfritt strøbrød)

Kutt kyllingfilet og grønnsaker i småbiter. Husk å ta ut og kast frøene som er i chilien. Ha de oppdelte kyllingfiletene, grønnsakene, salt og soltørket tomat i en foodprosessor og kjør det til en fin masse. Bruk en spiseskje og form til 12 stk nuggets som du vender i strøbrød.

Stekes i ca 3 minutter på hver side, middels varme. Kan serveres med ris og en sur-søt saus, ovnsstekte båtpoteter og salat eller som en del av en tapasmeny. Velbekomme:)

, , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media