Biffsnadder med ovnsstekte poteter

Denne retten er ofte servert både rundt i de norske hjem og ute på spisesteder. Lettvint og rask er den å lage med flere smaksvarianter. Man kan gjøre slik som valgt her eller bruke mye pepper, chili, litt fløte andre grønnsaker som squash, sjampinjong og mye mye mer. Lag den slik du ønsker. Inviter gjerne venner på biffsnadder en fredagskveld servert med hvitløksdressing i pitabrød.

Biffsnadder med ovnsstekte poteter

Biffsnadder på fat

Du trenger: 2-3 porsjoner

  • 300 g mørbrad av storfe (romtemperert)
  • 1 stk charlottløk
  • 1/2 gul paprika
  • 1/2 rød paprika
  • 1/4 ts salt
  • pepper

Lag potene først og når de står i ovnen kan du skjære kjøtt, løk og paprika i strimler. Stek kjøttet på sterk varme i 2 minutter. Vend godt om. Ha på salt og pepper og tilsett løk og paprika. Stekes i et par minutter til.

Biffsnadder i gryte

Ovnsstekte poteter

  • 7 stk mellomstore poteter
  • 1/2 ts hvitløkspulver
  • 1/4 ts salt
  • 1 ss olivenolje

Skrell og del potetene i passe «fingertykkelse» og ha bitene i en bolle. Vask og tørk potene dersom du ønsker å ha skallet på. Ta krydder og olje over potetene og vend godt rundt. Legg potetene på stekebrett med papir på og settes i forvarmet ovn på varmluft 200 grader i 25 minutter. Etter 10 minutters steketid er det best om du vender på potene slik at de blir jevnt stekt. Server gjerne med en salat og bernaisesaus til. Velbekomme:)

, , , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media